fbpx

FAQ’s

FAQ’s

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

Πού πραγματοποιούνται τα σεμινάρια;
Διοργανώνουμε τα εργαστήριά μας είτε σε δικές μας αίθουσες, είτε σε εξοπλισμένους χώρους (συνεργαζόμενοι φορείς), σε γνωστούς Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς, Κέντρα Επιχειρηματικότητας, Πανεπιστήμια και Δήμους. Οι χώροι επιλέγονται με βασικό κριτήριο την εύκολη πρόσβαση αλλά και την παροχή της απαραίτητης υλικοτεχνικής δομής.

Σε ποιους απευθύνονται τα σεμινάρια;
Τα σεμινάρια μας απευθύνονται σε ανθρώπους που πιστεύουν στη Δια Βίου Μάθηση, σε Στελέχη Επιχειρήσεων, Φοιτητές, Ιδιώτες . Όλα τα σεμινάρια έχουν τόσο το θεωρητικό υπόβαθρο όσο και το πρακτικό.

Πόσο διαρκεί η παρακολούθηση;
Ανάλογα με τη θεματική ενότητα, τα σεμινάρια | εργαστήρια | προγράμματα, έχουν και το ανάλογο χρονικό περιθώριο υλοποίησης. Αναγράφονται οι ώρες και οι ημέρες στον προγραμματισμό μας και μέσα στο menu Events.

Υπάρχει κόστος παρακολούθησης για τα σεμινάρια;
Μέρος των σεμιναρίων και εργαστηρίων είναι δωρεάν, σε συνεργασία με διάφορους φορείς Επιχειρηματικότητας ή Πανεπιστήμια της Χώρας και της Ευρωπαικής Ένωσης. Τα σεμινάρια ή προγράμματα που έχουν κόστος αναφέρονται στο τέλος της κάθε θεματικής ενότητας μας.

Χορηγείται βεβαίωση-πιστοποιητικό μετά την παρακολούθηση;
Ναι. Για κάθε μας σεμινάριο ή εργαστήριο εκδίδεται βεβαίωση παρακολούθησης.

Ποιος υλοποιεί τα σεμινάρια;
Τα σεμινάρια υλοποιούνται από έμπειρους και πιστοποιημένους Καθηγητές ή Εισηγητές. Επιπλέον σε ορισμένες ενότητες υπάρχουν και καλεσμένοι – Στελέχη Επιχειρήσεων, για το πρακτικό κομμάτι του εκάστοτε σεμιναρίου.

Πώς γράφομαι σε ένα σεμινάριο ή event;
Μέσα από το menu events, μπορείτε να βρείτε όλα τα προγραμματισμένα μας σεμινάρια | προγράμματα και εργαστήρια. Από τους συνδέσμους εγγραφής της κάθε ενότητας υποβάλλεται τα στοιχεία που απαιτούνται και δηλώνετε τη συμμετοχή σας.

On-Line Προγράμματα και ερωτήσεις:
Πότε ξεκινάει και πότε λήγει ένα on-line πρόγραμμα;
Το πρόγραμμα ξεκινάει μόλις γίνει η αγορά του, και δε λήγει ποτέ! Η πρόσβαση στα μαθήματα και στα updates είναι ισόβια, έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση 24/7 και για όλο το χρόνο από οποιαδήποτε συσκευή.

Έχω υποστήριξη κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά το τέλος των μαθημάτων;
Η υποστήριξη στους ανθρώπους που θα εμπιστευτούν τα προγράμματα on-line ή ακόμα και τα Δια Ζώσης, είναι και αυτή ισόβια.
Unlimited Access – Unlimited Support σε ό,τι χρειαστείτε!

Πολιτική επιστροφών και ακυρώσεων
Ακύρωση εισιτηρίων λόγω απόφασης διοργανωτή ή ανωτέρας βίας
Διατηρούμε το δικαίωμα της αλλαγής ημερομηνίας του κάθε σεμιναρίου, ενημερώνοντας τους συμμετέχοντες τηλεφωνικά και μέσω e-mail. Στην περίπτωση αυτή τα εισιτήρια δεν επιστρέφονται, αλλά ισχύουν ως έχουν.
Διατηρούμε επίσης το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος κάποιου σεμιναρίου ή ακύρωσης αυτού. Σε περίπτωση ακύρωσης του σεμιναρίου θα ενημερωθούν οι συμμετέχοντες τηλεφωνικά και μέσω e-mail. Σε περίπτωση ακύρωσης για οποιονδήποτε λόγο, η επιστροφή των χρημάτων θα γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, τον οποίο θα μας υποδείξετε και τα όποια τυχόν Διατραπεζικά Έξοδα θα βαρύνουν εσάς.
Σε περίπτωση απεργίας, κυβερνητικών απαγορεύσεων, κακών καιρικών συνθηκών και γενικά κάθε συμβάντος πέραν του εύλογου ελέγχου των διοργανωτών, που προκαλεί παρακώλυση της εκτέλεσης μέρους ή του συνόλου της ενότητας, οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να αλλάζουν την ημερομηνία και την ώρα διεξαγωγής της. Στην περίπτωση αυτή τα χρήματα δεν επιστρέφονται, αλλά ισχύουν ως έχουν. Σε περίπτωση διακοπής ενός σεμιναρίου, για τους ανωτέρω λόγους, 45 τουλάχιστον λεπτά μετά την έναρξη του, το σεμινάριο θεωρείται ολοκληρωμένο και δεν επαναλαμβάνεται, ούτε επιστρέφονται χρήματα.

Μεταβολή ή ακύρωση συμμετοχής ή υπηρεσιών λόγω επιθυμίας πελάτη
Ο χρήστης που τυχόν επιθυμεί να ακυρώσει ή να τροποποιήσει την κράτηση του σε κάποιο σεμινάριο ή την συμμετοχή του, οφείλει να αποστείλει το σχετικό αίτημα του το συντομότερο δυνατό στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Ο διοργανωτής δεν έχει σε καμιά περίπτωση υποχρέωση να δεχτεί αυτή την αίτηση για μεταβολή ή ακύρωση.
Εφόσον υφίσταται η δυνατότητα μεταβολής ή ακύρωσης, ο χρήστης ενημερώνεται σχετικά και εφαρμόζονται οι αλλαγές. Αν χρειάζεται, επιστροφή χρημάτων θα γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, τον οποίο θα μας υποδείξετε και τα όποια τυχόν Διατραπεζικά Έξοδα θα βαρύνουν εσάς.
Για τα προγράμματα Early Bird, δεν προβλέπεται πολιτική επιστροφής χρημάτων και σε αυτή την περίπτωση το πρόγραμμα γίνεται κατ'ιδίαν (one on one lesson) ή σε άλλη ημερομηνία που θα διεξαχθεί το ανάλογο πρόγραμμα.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στα Online προγράμματα:
1. Για τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα, είναι απαραίτητη η προεγγραφή και η κατάθεση του ποσού για τη διασφάλιση της θέσης σας.
2. Τηρείται αυστηρά η σειρά των εγγραφών καθώς υπάρχει περιορισμένος αριθμός online θέσεων.
3. Με την εγγραφή σας στα προγράμματά μας, αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής και όρους χρήσης μας.
4. Οι τιμές που αναγράφονται στα προγράμματά μας, είναι τελικές με απόδειξη η Τιμολόγιο.
5. Ειδικά για τα Webinars:
-Δεν φέρουμε ευθύνη σε περίπτωση που ο συμμετέχων δεν θα μπορέσει να συνδεθεί στο webinar για τεχνολογικούς δικούς του λόγους. Η διαδικασία συμμετοχής είναι ξεκάθαρη και στέλνονται όλες οι απαραίτητες οδηγίες με e-mail από τον Εισηγητή την ίδια ημέρα του Webinar.

Other Registration Policies:
Register and pay in full early to reserve a spot, as space is limited.
To register, visit the specific program’s webpage.

PROGRAM FEE
The fee covers:
• Instruction
• Program materials
• Coffee breaks

PAYMENT
Registration is not complete until you are paid in full.
Payment by Bank Transfer is accepted.

DISCOUNTS
We currently offer discounts to:
• Groups of two to five individuals attending the same program from the same organization: The first participant pays full price, and a 20% discount is extended to up to four additional participants. Please note that we do not allow more than five participants from one organization in any single open-enrollment program so that we can encourage diversity of industry and experience in the classroom.
• Individuals attending more than one program in a calendar year: You pay full price for the first program registration and receive a 50% discount for each additional program throughout the year.

Acknowledgment Of Participation
You receive one certificate of participation upon completion of active participation in the program. Grades are not assigned, and the programs do not count toward a degree. Professional Development programs do not appear on the official Division of Continuing Education transcripts.

HEALTH INSURANCE
You must be covered individually with comprehensive health insurance for major medical emergencies and hospitalization. Check with your organization’s health insurance carrier before your arrival to ensure that you have adequate coverage. KEAK is not responsible for medical fees incurred during your stay.

INCLEMENT WEATHER CANCELLATIONS
Professional Development programs are rarely canceled because of inclement weather. If they are canceled, a notice is posted on the homepage on the day of cancellations. Participants are notified by e-mail.

Πιστοποιήσεις

Μέσα από την παρακολούθηση των σεμιναρίων μας, δίνουμε τη δυνατότητα στους συμμετέχοντές μας εφόσον το επιθυμούν, να λάβουν, εκτός από τη δική μας βεβαίωση παρακολούθησης, Διεθνείς ή Εγχώριες Πιστοποιήσεις και Βεβαιώσεις που πιστοποιούν σε Παγκόσμιο και Τοπικό Επίπεδο τις γνώσεις που έχουν αποκτήσει από εμάς, σε συνεργασία με διάφορους Εκπαιδευτικούς Φορείς και Πανεπιστήμια.

Αναλυτικά οι Πιστοποιήσεις* που μπορούν οι συμμετέχοντές μας να λάβουν μέρος:

1. Google Certified Partner - Google AdWords Certified Professional
2. Google Certified Partner – Google Analytics Certified Professional
3. OMCA - Online Marketing Certified Associate
4. EMA - Certified Marketing Consultant
5. IAA – International Advertising Accossiation
6. TUV Austria (Μέσω του Future Business School)
8. ACTA (Μέσω του ΙΕΚ ALFA PLUS)
9. IFF – Innovation Factory | AMA (American Marketing Association)
10. EMI - E-Marketing Institute
11. Εξετάσεις Πιστοποίησης Προσόντων (μέσω της ΑΝΟΔΟΣ Συμβουλευτική)
*Διευκρινήσεις σχετικά με τη συμμετοχή σας, δίνονται πάντα κατόπιν αιτήματός σας και υπογραφής σχετικού συμφωνητικού.

Tags:
© 2014-2021 TZAMARELOS GERASIMOS (KEAK.GR). All Rights Reserved. Digital Marketing & Social Media Seminars.

Search