fbpx

About KEAK

About Us

Το ΚΕΑΚ από το 2014 αποτελεί την Καινοτόμο Διαδικασία Εκπαίδευσης & Δια Βίου Μάθησης στην Ελλάδα. Πρακτικά & Ακαδημαικά προγράμματα, με σεβασμό προς τον  άνθρωπο-επαγγελματία αλλά και προς την Παιδεία.

10 ΛΕΞΕΙΣ | 10 ΑΞΙΕΣ

Σεβασμός, Αξιοπιστία, Πρόοδος, Φιλοδοξία, Ποιότητα,
Δημιουργία, Ανάπτυξη, Υποστήριξη, Κατεύθυνση, Ειλικρίνεια
KEAK.GR

History

Από το 2014 οι υπηρεσίες εκπαίδευσης, καλύπτουν όλο τον παραδοσιακό κόσμο της μάθησης και ασφαλώς το νέο Digital. Ιδιαίτερα προγράμματα με Ακαδημαικούς-Πρακτικούς Καθηγητές, αλλά και Στελέχη της Αγοράς.

Mission

Η δημιουργία σχέσης στρατηγικού συνεταιρισμού (partnership relationships) με τα μέλη μας, συμβάλλοντας με κάθε τρόπο στην Επιχειρηματική & την Επαγγελματική τους επιτυχία. Επενδύουμε στη γνώση σήμερα!

Vision

Να στοχεύουμε στη συνεχή πρόοδο! Να σεβόμαστε τον άνθρωπο και το περιβάλλον!
Να έχουμε ως πρεσβευτές ικανοποιημένα Μέλη ώστε να αποτελούμε πρότυπο επιχειρηματικότητας!

Δράσεις

Σχέδιο «ΝΕΟ ΙΙΙ»: Ενίσχυση της διαχρονικής επαγγελματικής αποκατάστασης, κυρίως για τους νέους, τις γυναίκες και τους νέους πτυχιούχους, μέσα από την παροχή βραχείας «έξυπνης» εξειδίκευσης.

Ενίσχυση της Επιχειρηματικής Δραστηριότητας με την ανεύρεση νέων πηγών χρηματοδότησης και τη δημιουργία διαγνωστικού εργαστηρίου επιχειρηματικής ικανότητας και καινοτομίας, για την απλούστευση της δημιουργίας επιχειρήσεων (one-stopshop), για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και την αύξηση της απασχόλησης.

Την Λέσχη Νεανικής Επιχειρηματικότητας: Ενίσχυση της νεανικής επιχειρηματικότητας για άτομα 21-33 ετών, που φιλοδοξούν να ιδρύσουν και να αναπτύξουν τη δική τους επιχείρηση και την Ακαδημία Ανάπτυξης Γυναικείας Επιχειρηματικότητας: Προώθηση και ενίσχυση της γυναικείας επιχειρηματικότητας, μέσα από την παροχή της απαιτούμενης εκπαίδευσης, κατάρτισης και τεχνογνωσίας.
VIP Club Business Success: Μία εναλλακτική μορφή σύγχρονης δικτύωσης, που παρέχει ευκαιρίες για επικερδείς συνεργασίες και συνέργιες, επαγγελματική καταξίωση και προσωπική ευημερία.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Το ΚΕΑΚ από το 2014 είναι ενεργό δραστήριο μέλος της Ελληνικής Επιχειρηματικότητας στην κοινωνία, καθώς πέραν της εκπαιδευτικής και συμβουλευτικής δραστηριότητας, διαδραματίζει και ενεργό ρόλο στα κοινωνικά δρώμενα με Δωρεάν δράσεις Δια Βίου Μάθησης και Συμβουλευτικής.

Αντιλαμβανόμαστε το καθήκον μας προς το κοινωνικό σύνολο, φροντίζουμε να δηλώνουμε ΠΑΡΟΝ σε κάθε ευκαιρία για προσφορά προς τους συμπολίτες μας, καθώς το θεωρούμε ουσιώδες προς την επίτευξη της ανάπτυξης και της Επιχειρηματικής και Προσωπικής ευημερίας της χώρας μας.

Έτσι, έχουμε θέσει ανάμεσα στους πρωταρχικούς μας στόχους να συνεισφέρουμε με διάφορες ενέργειες στην αντιμετώπιση των κοινωνικών και περιβαλλοντικών προβλημάτων με αποκλειστικό στόχο την πρόοδο και ευημερία του τόπου αλλά και των πολιτών της.

Ανταποκρινόμενοι δε, στην κατάσταση της Ελληνικής Οικονομίας, τα κόστη μας είναι προσιτά για όλους που επιθυμούν να αναπτύξουν τις ικανότητες τους – Skills, χωρίς όμως να μειώνουμε την πραγματική αξία της Μάθησης.

ΓΙΝΕ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ONLINE ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ

Μετατρέψετε την εμπειρία και τη γνώση σας, σε μια μοναδική ευκαιρία να αυξήσετε το εισόδημά σας.

Οφέλη Εισηγητών!

Κοινότητα
Θα γίνετε μέλος της κοινότητας του ΚΕΑΚ, με σκοπό και στόχο σας να δημιουργήσετε τη δική σας κοινότητα επαγγελματιών-στελεχών, φοιτητών και επιχειρήσεων.

Αναγνωρισιμότητα
Από τη στιγμή που θα εισηγήστε και θα μοιραστείτε τις γνώσεις και τις εμπειρίες σας , θα μπορέσετε να επωφεληθείτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Κέρδος
Άμεσα και εφόσον γίνεται εισηγητής στα online προγράμματα, το μοντέλο win-win που έχουμε θα σας αποφέρει το ανάλογο κέρδος, βάση των πωλήσεων των μαθημάτων σας.

Συχνές Ερωτήσεις

Ποιοι μπορούν να γίνουν Εισηγητές;
Μπορούν να γίνουν εισηγητές όλοι όσοι διαθέτουν κάποια ειδίκευση και επαγγελματική εμπειρία στον κλάδο τους, αλλά και εκπαιδευτική εμπειρία είτε ως εισηγητές είτε ως καθηγητές. Για να ενταχθείτε στην ομάδα μας θα πρέπει να έχετε θέληση να μοιραστείτε την γνώση σας πρακτικά και μόνο, με όλους τους ανθρώπους που επιθυμούν να αναπτύξουν νέες δεξιότητες.

Σε ποιες ενότητες μπορώ να κάνω μαθήματα;
Σε ενότητες τις οποίες υπάρχει εμπειρία και διάθεση διαμοιρασμού πρακτικής γνώσης.

Πώς γράφω ένα μάθημα;
Σας δίνουμε την τεχνογνωσία μας και την εμπειρία μας εμείς! Όλα τα online μαθήματα γίνονται με τη χρήση video, εμπεριέχουν διαφάνειες και πηγές (links). Σε κάθε περίπτωση η ομάδα μας ελέγχει όλες τις πηγές που μας στέλνετε, παρακολουθεί τα video, σας βοηθάει με το οποιοδήποτε πρόβλημα, και όλα αυτά για τη διασφάλιση της ποιότητας της υπηρεσίας μας.

Σε ποιον απευθύνονται τα σεμινάρια;
Σε όλο τον κόσμο.

Πόσο διαρκεί η πρόσβαση για τον συμμετέχοντα;
Η πρόσβαση είναι ΙΣΟΒΙΑ όπως και η υποστήριξη από τον εκάστοτε εισηγητή.

Ποια είναι η διαδικασία για να γίνω Εισηγητής;
Εφόσον επιθυμείτε να γίνεται εισηγητής, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της παρακάτω φόρμας και θα καθορίσουμε μια συνάντηση για να δούμε από κοινού όλες τις λεπτομέρειες μαζί.

© 2014-2020 KEAK.GR. All Rights Reserved. Digital Marketing & Social Media Seminars.

Search