fbpx

Business Services

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Στοχευμένες Υπηρεσίες Digital Marketing

KEAK Digital Marketing

KEAK Digital Marketing

«Ακριβές» υπηρεσίες Digital Marketing όχι στο κόστος αλλά στην ποιότητα, κομμένες και ραμμένες στα μέτρα της επιχείρησής σας!

Ο σωστός σχεδιασμός και η άρτια κατασκευή ιστοσελίδας με ενσωματωμένες υπηρεσίες βελτιστοποίησης για τις μηχανές αναζήτησης, η διαχείριση των επαγγελματικών σας λογαριασμών στα social media μαζί με καινοτόμες και δημιουργικές ιδέες στην υλοποίηση του περιεχομένου ( content ) της σελίδας σας και της προώθησης της φήμης (branding) της επιχείρησής σας εγγυώνται ένα άρτιο και κυρίως αποδοτικό αποτέλεσμα.

Σχεδιάζουμε αποκλειστικά για εσάς τη στρατηγική digital marketing που θα ακολουθήσουμε, καθώς δημιουργούμε και διαχειριζόμαστε τις διαφημιστικές σας καμπάνιες με εγγύηση και σιγουριά για το αποτέλεσμα. Χρησιμοποιούμε συνδυαστικά τόσο τα οργανικά εργαλεία και τεχνικές SEO στις μηχανές αναζήτησης, όσο και την Google Adwords διαφήμιση προκειμένου να κερδίζετε πελάτες γρήγορα και χωρίς χάσιμο χρόνου.

Η μεγάλη μας εμπειρία , αποτελεί την πιο ισχυρή εγγύηση για αποτελέσματα που ταυτίζονται με τις απαιτήσεις σας, προκειμένου να είστε πάντα εκεί που ψάχνουν οι πελάτες σας.

Content Marketing

Content Marketing

Με έμπνευση, δημιουργικότητα και καινοτόμες ιδέες, δημιουργούμε ακριβώς και μόνο το κατάλληλο περιεχόμενο (content) για την ιστοσελίδα και την διαφημιστική σας καμπάνια (marketing campaign) προκειμένου να παρουσιάσετε στους πελάτες σας το πιο δελεαστικό σας profile δημιουργώντας τους έντονη επιθυμία για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.

Καθώς το content marketing είναι μια σύνθετη, διαρκώς ανανεούμενη και υψηλών απαιτήσεων διαδικασία, αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και εμπειρία την υλοποίηση της στρατηγικής και της δημιουργίας του περιεχομένου της νέας ή της ήδη υπάρχουσας ιστοσελίδας σας, την συνδυαστική παρουσία σας στα Social Media, την δημιουργία blog posts σε τακτική βάση και την στοχευμένη τοποθέτηση της εταιρικής σας παρουσίας σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα αλλά κυρίως με έμπνευση και όραμα προκειμένου να δημιουργείται στους πελάτες σας το αίσθημα επιθυμίας «αυτό είναι για μένα».

Δημιουργούμε από λευκή σελίδα το κατάλληλο περιεχόμενο για την επιχείρησή σας χωρίς αντιγραφές και κοινές διαδικασίες καθώς για εμάς κάθε πελάτης-συνεργάτης μας είναι τόσο μοναδικός , όσο και εκείνος θέλει να είναι.

Η πολύχρονη εμπειρία των συνεργατών μας και η ικανότητα να μετατρέπουμε τις ανάγκες, τις επιθυμίες και τις σκέψεις των πελατών μας σε δημιουργικό, καινοτόμο και εντυπωσιακό περιεχόμενο είναι η μεγαλύτερη εγγύηση για άρτιο αποτέλεσμα με στοχευμένη και αποτελεσματική υλοποίηση που θα ελκύει με τρόπο διακριτικό, μοναδικό και πρωτότυπο.

Σχεδιασμός Εταιρικής Ταυτότητας

Σχεδιασμός Εταιρικής Ταυτότητας

Η εξειδικευμένη μας ομάδα σχεδιάζει για εσάς ένα μοναδικό έργο τέχνης!

Και είναι μοναδικό γιατί είναι δικό σας, για την ενίσχυση της εταιρικής σας ταυτότητας και της online παρουσίας σας καθώς η ποιότητά του αντιπροσωπεύει την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών σας.

Με επαγγελματικές υπηρεσίες ψηφιακού σχεδιασμού, η εξειδικευμένη στον χώρο του graphic design ομάδα μας σχεδιάζει για εσάς μετά από πλήρη μελέτη ττου branding της εταιρείας σας λογότυπα, φυλλάδια , επαγγελματικές κάρτες, σλόγκαν, αφίσες και κάθε άλλο έντυπο που χρειάζεται η σύγχρονη επιχείρηση.

Οι σαφείς σχεδιαστικές γραμμές, η ανάδειξη του εταιρικού σας μηνύματος και το πάθος μας για ένα άψογο αποτέλεσμα έχουν ως συνέπεια την δημιουργία ενός διαχρονικού και επιτυχημένου λογότυπου.

Με δημιουργικές και καινοτόμες ιδέες, ζωντανεύουμε την φιλοσοφία της επιχείρησής σας μέσα από ένα σωστά σχεδιασμένο λογότυπο χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες ψηφιακές τεχνικές.

Ο σχεδιασμός Εταιρικής Ταυτότητας περιλαμβάνει
Σχεδιασμός λογοτύπου
Σχεδιασμός επαγγελματικής κάρτας
Σχεδιασμός μισθωτήριων ενοικιαζόμεων αυτοκινήτων
Σχεδιασμός φυλλαδίων, μενού εστιατορίων κλπ
Σχεδιασμός καταλόγων και μπλοκ σημειώσεων
Σχεδιασμός ευχετήριων καρτών
Σχεδιασμός επιστολόχαρτου
Σχεδιασμός φακέλων
Σχεδιασμός τιμολογίων
Σχεδιασμός Διαφημιστικών Προϊόντων

ΚΕΑΚ AIRBNB & BOOKING

ΚΕΑΚ AIRBNB & BOOKING

Οι πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης Airbnb & Booking γνωρίζουν ιδιαίτερη και δικαίως, άνθηση τα τελευταία χρόνια δίνοντας την δυνατότητα σε χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων να τα αξιοποιήσουν και να αποκτήσουν ένα επιπλέον εισόδημα από καταχωρήσεις στην Airbnb και στην Booking ενώ ταυτόχρονα εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες να μπορούν να ταξιδεύσουν παντού και να απολαύσουν διακοπές ή ολιγοήμερες παραμονές σε προσιτές τιμές και σε σημεία του ενδιαφέροντός τους.

Οι πλατφόρμες αυτές, έχουν όμως κανόνες κατασκευής και βελτιστοποίησης κατά την αναζήτηση, στρατηγική προώθησης, ανάπτυξη κειμένων, ανάρτηση φωτογραφιών στο σωστό μέγεθος και ανάλυση, συγχρονισμό ημερολογίων μεταξύ Airbnb και booking για αποφυγή διπλοκρατήσεων, διαχείριση εφαρμογής κρατήσεων από κινητά, παρακολούθηση και απάντηση emails και μηνυμάτων και άλλους πολλούς, προκειμένου να έχετε πολλές και καλές κρατήσεις ενώ παράλληλα δημιουργούνται αρκετά και προφανή ερωτήματα όπως:

-Πώς θα βγαίνει το δικό μου κατάλυμα πιο πάνω στην πλατφόρμα ;

-Πώς θα εμφανίζεται στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης ;

-Με ποια κριτήρια και με ποιες λέξεις-κλειδιά αναζητούν καταλύματα οι επισκέπτες ;

-Από πότε θα έχω κρατήσεις στην Airbnb και από πότε στην Booking ;

-Πώς πρέπει να έχω διαρρυθμίσει το σπίτι μου ;

-Πως ξέρω ότι έγινε κράτηση Airbnb ή Booking ;

-Τι τιμή πρέπει να ορίσω για το κατάλυμά μου και ποια είναι η προμήθεια της κάθε πλατφόρμας ;

-Πρέπει να βγάλω κωδικό βραχυχρόνιας μίσθωσης και κάθε πότε κάνω δήλωση στην εφορία ;

Αυτά και άλλα πολλά ερωτήματα, που απασχολούν τους ιδιοκτήτες ακινήτων, έρχεται να απαντήσει και να λύσει η εξειδικευμένη ομάδα διαχείρισης καταλυμάτων Airbnb και booking του ΚΕΑΚ & GroWBusiness-Group.

Η μεγάλη μας εμπειρία και η πελατειακή μας βάση σε προορισμού αυξημένου τουριστικού ενδιαφέροντος, μας δίνουν την άνεση αλλά και την ευθύνη να κατασκευάσουμε και να τοποθετήσουμε την σελίδα του καταλύματός σας στις πλατφόρμες και στις μηχανές αναζήτησης σε λογικές τιμές, έτσι ώστε να πετύχετε τη μέγιστη πληρότητα στο συντομότερο διάστημα.

Επικοινωνήστε μαζί μας καθώς είμαστε δίπλα σας για να σας συμβουλέψουμε και να σας κατευθύνουμε σε ό,τι χρειαστεί, από τον σχεδιασμό και την κατασκευή της ιστοσελίδας έως την διαρρύθμιση και τον εξοπλισμό που θα χρειαστεί να έχετε στο κατάλυμά σας έτσι όπως η κάθε πλατφόρμα το απαιτεί και προκειμένου να αισθάνεστε την σιγουριά και την ασφάλεια ότι το κλειδί του σπιτιού σας είναι σε καλά χέρια.

KEAK Branding

KEAK Branding

Η αναγνωρισιμότητα της επιχείρησής σας είναι σαν την προσωπική σας φήμη: δημιουργείται!

Με σύγχρονες, αποτελεσματικές και συνδυαστικές τεχνικές αυξάνουμε διαρκώς την φήμη του brand σας προκειμένου να κατακτήσετε την θέση που σας αναλογεί στον χώρο σας και δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από την κορυφή.

Ξεκινάμε σε συνεργασία μαζί σας και αποτυπώνουμε τις απαιτήσεις σας, αναλύουμε τις ανάγκες σας και στη συνέχεια υλοποιούμε το καταλληλότερο επιχειρησιακό πλάνο για την απόλυτη εφαρμογή του στόχου της αύξησης της αναγνωρισιμότητας και της φήμης της επιχείρησής σας.

Δημιουργούμε επισκεψιμότητα (traffic) προς την ιστοσελίδα σας, αναπτύσσουμε το ενδιαφέρον των πελατών σας για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας (generate leads) και αναλύουμε την εμπειρία των καταναλωτών του τομέα σας (user experience). Φέρνουμε σε αποτελεσματική επαφή επιχειρήσεις (brands) και καταναλωτές (buyer personas) μέσα από εντυπωσιακές ιστορίες και ελκυστικές εμπειρίες. Σας προσφέρουμε υπηρεσίες 360° που καλύπτουν όλο το φάσμα της ύπαρξης της επιχείρησής σας στο σύνολο των διαθέσιμων ψηφιακών καναλιών και πλατφορμών συνδυάζοντας στρατηγική σκέψη, δημιουργικές ιδέες και τεχνολογικές καινοτομίες. Όλα αυτά, μαζί με την σε βάθος ανάλυση του ανταγωνισμού και τον στρατηγικό συνδυασμό συνεργειών, δημιουργούν τον ασφαλή χάρτη που μας οδηγεί με ακρίβεια στον τελικό στόχο προκειμένου να είστε πάντα εκεί που ψάχνουν οι πελάτες σας.

Κατασκευή, Ανανέωση και Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων

Κατασκευή, Ανανέωση και Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων

Αν θέλετε απλώς να έχετε μια ιστοσελίδα, δεν είμαστε οι καταλληλότεροι. Αν όμως θέλετε μια ισχυρή παρουσία στο internet, με διαρκή εμφάνιση προϊόντων ή και υπηρεσιών στις αγορές στις οποίες δραστηριοποιείστε , με διαρκώς αυξανόμενη αναγνωρισιμότητα και θετική διασπορά της εμπορικής σας φήμης, τότε, ναι, εδώ είμαστε για εσάς και αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα, κύρος και καινοτομία την σχεδίαση και κατασκευή ή και ανανέωση της νέας ή υπάρχουσας ιστοσελίδας σας, την βελτιστοποίησή της (SEO) για διαρκή απεικόνιση στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης και της στοχευμένης παρουσίας σε περιοχές και αγορές ανάλογα με τις απαιτήσεις σας.

Ανάλογα το είδος και το ύφος της επιχείρησής σας, αναλύουμε μαζί σας και σας προτείνουμε τον ανάλογο σχεδιασμό και υλοποίηση φτιαγμένο αποκλειστικά και μόνο στις δικές σας ανάγκες. Άλλη προσέγγιση έχει, για παράδειγμα, μια κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου, ενοικιαζόμενων δωματίων και αυτοκινήτων στην Άνδρο ή επιχειρήσεων τουριστικού ενδιαφέροντος και άλλη προσέγγιση έχει η κατασκευή ιστοσελίδας για μεσιτικά γραφεία, για υπηρεσίες ιατρών, δικηγόρων, μηχανικών ενώ εντελώς διαφορετική προσέγγιση έχει η κατασκευή ιστοσελίδας για eshop και γενικότερα επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου.

Ανανέωση ιστοσελίδας ή κατασκευή νέας ;
“Η εμφάνιση δεν είναι το πάν” είναι ένα ρητό που σίγουρα δεν ισχύει στον κόσμο του Internet και της digital εποχής, οπότε ένα παλαιό site χρειάζεται άμεσα ανανέωση και νέο σχεδιασμό για τους εξής πολύ σημαντικούς λόγους :

-η εικόνα της επιχείρησής σας δείχνει να μην συμβαδίζει με την εποχή
-η ιστοσελίδα σας δεν είναι συμβατή ( responsive ) σε κινητά και tablet
-δεν δημιουργείται καλή εμπειρία στον επισκέπτη της ιστοσελίδας σας
-φαίνεται εγκαταλελειμένη με άμεση συνέπεια στην εικόνα της φυσικής σας επιχείρισης.

Εμείς, αναλαμβάνουμε δωρεάν την ανάλυση της υπάρχουσας ιστοσελίδας σας, έτσι, ώστε να εντοπίσουμε από κοινού τυχόν σημεία που χρειάζονται ανανέωση και διόρθωση για να εμφανίζεται η ιστοσελίδα σας στις ψηλότερες θέσεις κατά τις αναζητήσεις των επισκεπτών ακολουθώντας πάντα τις σύγχρονες εξελίξεις στον χώρο και προκειμένου έννοιες όπως dwell, που αφορά τον χρόνο παραμονής σε μια ιστοσελίδα μετά από την πρώτη αναζήτηση μέχρι την επιστροφή στο αρχικό σημείο, ranking που αφορά την κατάταξη
και ό,τι άλλο σχετικό ακόμη, να μην σας φαίνονται άγνωστες. Οι μηχανές αναζήτησης μας δίνουν την δυνατότητα να γνωρίζουμε με ποια κριτήρια οι επισκέπτες αναζητούν αυτό που τους ενδιαφέρει έτσι, ώστε να προσαρμόζουμε ανάλογα τον σχεδιασμό την κατασκευή και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας προκειμένου να εμφανιζόμαστε ακριβώς εκεί που ψάχνουν οι δυνητικοί πελάτες μας για προϊόντα και υπηρεσίες σαν τις δικές μας. Για παράδειγμα, με άλλο τρόπο ψάχνουν οι Έλληνες για καταλύματα και διαμονή στην Άνδρο και με άλλον οι Γάλλοι. Μεγάλη σημασία έχει επίσης το γεγονός ότι ο ξένος τουρίστας ψάχνει από νωρίς και συνεπώς, με βάση τα παραπάνω στοιχεία, θα πρέπει τόσο η κατασκευή ή ανανέωση της ιστοσελίδας μας όσο και η προσαρμογή της να είναι έτοιμη εγκαίρως σε αυτά τα διαφορετικά ανα περίπτωση κριτήρια γιατί η επόμενη τουριστική σεζόν ξεκινά μέσα στην προηγούμενη !

Επιπλέον, διαχειριζόμαστε για σας τους επαγγελματικούς σας λογαριασμούς στα Social Media και πάντα σύμφωνα με τις διαρκώς ανανεωμένες τεχνικές τους, για τις οποίες ενημερωνόμαστε συνεχώς μέσω του μεγάλου δικτύου συνεργατών μας, έτσι ώστε και σε συνδυασμό με την άρτια μορφή της ιστοσελίδας σας να δηλώνετε πάντα ισχυρό παρόν στις αναζητήσεις των πελατών σας. Επίσης, αν διαθέτετε ήδη μια ιστοσελίδα , εμείς αναλύουμε δωρεάν τις τεχνικές της προδιαγραφές και σας παραδίδουμε αναλυτική αξιολόγηση βελτιστοποίησης (SEO) με τις τυχόν απαιτούμενες διορθωτικές ενέργειες χωρίς καμία δικιά σας περαιτέρω υποχρέωση και σε κάθε περίπτωση, είμαστε εδώ για να είσαστε εσείς εκεί που ψάχνουν οι πελάτες σας.

KEAK Social Media Marketing

KEAK Social Media Marketing

Η ολοένα αυξανόμενη και πολυεπίπεδη χρήση των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης καθιστά όλο και πιο απαιτητή την παρουσία μιας επιχείρησης σε αυτά.

-Σε ποια όμως;

-Χρειάζεται σε όλα;

-Και πώς θα τα προλαβαίνω όλα;

-Κάθε πότε πρέπει να ανεβάζω Post;

-Να είμαι και στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM;

Όντως… σημαντικά και ουσιαστικά ερωτήματα που αν ένα ή όλα από αυτά σας έχουν ήδη απασχολήσει, τότε…εμείς είμαστε εδώ γιατί έχουμε τις κατάλληλες απαντήσεις καθώς συζητάμε μαζί σας και σας προτείνουμε παρουσία στα καταλληλότερα για την επιχείρησή σας Social Media. Και επειδή οι κανόνες της επαγγελματικής τους χρήσης ξεφεύγουν από το..κουτσομπολίστικο post στο Facebook, για παράδειγμα, είμαστε εδώ για να αναλάβουμε για εσάς την πλήρη διαχείριση των επαγγελματικών σας λογαριασμών και σε όποια Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης από κοινού, αν θέλετε, αποφασίσουμε.

Μπορούμε και θέλουμε να σας κατευθύνουμε σωστά προκειμένου να δηλώσετε βροντερό «παρών» σε όσα κοινωνικά μέσα βρίσκονται και οι πελάτες σας αναλύοντας τα πλεονεκτήματα και τα ενδεχόμενα μειονεκτήματα της παρουσίας σας ανά κοινωνικό μέσο δικτύωσης.

Χρησιμοποιούμε στοχευμένες λύσεις και πάντα σύγχρονες διαδικασίες social media marketing προκειμένου να βάλουμε την επιχείρησή σας στην καλύτερη θέση του internet και μέσω των δημοφιλέστερων Κοινωνικών Δικτύων, επιλέγοντας τα πιο αποδοτικά από αυτά για το είδος και το ύφος των προϊόντων και των υπηρεσιών σας.

6+ λόγοι ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ!

Είμαστε μια ομάδα σύγχρονων και δημιουργικών ανθρώπων | Μετατρέπουμε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας σε καινοτόμες και εφαρμόσιμες λύσεις | Κάνουμε ό,τι χρειάζεται η επιχείρησή σας προκειμένου να αναδειχθεί και να εδραιωθεί online | Προσφέρουμε δομημένες και «στα μέτρα σας» υπηρεσίες που αφορούν το Digital Marketing | Αναπτύσσουμε Συνεργασίες και όχι Πελατολόγιο

Διάβασε, Σκέψου

Και Αποφάσισε!

Εμείς είμαστε ομάδα!

Εμείς είμαστε ομάδα!

Και μας ενδιαφέρει να:
-Να στοχεύουμε στη συνεχή πρόοδο!
-Να σεβόμαστε τον άνθρωπο και το περιβάλλον!
-Να έχουμε ως πρεσβευτές ικανοποιημένα Μέλη ώστε να αποτελούμε πρότυπο επιχειρηματικότητας!

Ποιός είναι αυτός ο SEO;

Ποιός είναι αυτός ο SEO;

Όπως λέει και o σοφός…διαδικτυακός λαός, «αν δεν είσαι στην google δεν είσαι πουθενά», εννοώντας βέβαια το σύνολο των μηχανών αναζήτησης, αν και στον τομέα αυτό η συγκεκριμένη μηχανή έχει την μερίδα του λέοντος σε σχέση με τις άλλες (Bing, Yahoo!, Duck Duck κλπ).

Περισσότερα...

WP ή CUSTOM CMS;

WP ή CUSTOM CMS;

Στην εποχή του Διαδικτύου, η online παρουσία μιας επιχείρησης είναι εκ των ουκ άνευ για την ανάπτυξη της αναγνωρισιμότητάς της, καθώς υπάρχουν πολλά εργαλεία, πλατφόρμες και μηχανισμοί που μπορούν να βοηθήσουν να τοποθετήσετε την επιχείρησή σας online.

Περισσότερα...

© 2014-2020 KEAK.GR. All Rights Reserved. Digital Marketing & Social Media Seminars.

Search